Zeleninová směs s rozmarýnem
30. 4. 2007
4 kedlubny
2 svazky mladé karotky
300 g fazolek
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
1 lžička mletého rozmarýnu
5 lžic strouhaného parmazánu ( nebo jiného sýra )
sůl
pepř
glutasol
petrželka
Postup :
Na másle udusíme očištěnou , drobně pokrájenou zeleninu kromě rajčat . Osolíme ji , okořeníme pepřem , rozmarýnem a glutasolem a promícháme se sýrem a usekanou petrželkou . Na povrchu ji ozdobíme kolečky rajčat a podáváme jako předkrm nebo s brambory k minutkám a rybě .
2 svazky mladé karotky
300 g fazolek
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
1 lžička mletého rozmarýnu
5 lžic strouhaného parmazánu ( nebo jiného sýra )
sůl
pepř
glutasol
petrželka
Postup :
Na másle udusíme očištěnou , drobně pokrájenou zeleninu kromě rajčat . Osolíme ji , okořeníme pepřem , rozmarýnem a glutasolem a promícháme se sýrem a usekanou petrželkou . Na povrchu ji ozdobíme kolečky rajčat a podáváme jako předkrm nebo s brambory k minutkám a rybě .