Vepřové maso na kmíně s pivem
5. 5. 2007
750 g vepřového masa
2 lžíce sádla
1 velká cibule
2 lžičky kmínu
sůl
pepř
sklenice světlého piva
2 lžíce strouhaného tmavého chleba
Postup :
Na rozehřátém sádle zpěníme nakrájenou cibuli a na ní ze všech stran opečeme maso nakrájené na kostky . Osolíme je , opepříme , podlijeme pivem a podusíme pod pokličkou do měkka . Podle potřeby podléváme vodou . Št'ávu vydusíme , maso zasypeme strouhaným chlebem , podlijeme trochou vody a povaříme , až omáčka zhoustne .
Podáváme s brambory nebo chlebem .
2 lžíce sádla
1 velká cibule
2 lžičky kmínu
sůl
pepř
sklenice světlého piva
2 lžíce strouhaného tmavého chleba
Postup :
Na rozehřátém sádle zpěníme nakrájenou cibuli a na ní ze všech stran opečeme maso nakrájené na kostky . Osolíme je , opepříme , podlijeme pivem a podusíme pod pokličkou do měkka . Podle potřeby podléváme vodou . Št'ávu vydusíme , maso zasypeme strouhaným chlebem , podlijeme trochou vody a povaříme , až omáčka zhoustne .
Podáváme s brambory nebo chlebem .